“מסע בעקבות הטעמים הנשכחים של ארץ ישראל הקדומה” בקורס שנתי לבישול אוכל מקראי



  מאת: שרה פלד חדש! פארק נאות קדומים יקיים קורס שנתי בן 10 מפגשים לגילוי האוכל הארצישראלי המקורי,עם הרצאות, סיורים בשבילי הפארק, ליקוט צמחי בר ותבלין ולקינוח הכנת ארוחה קדומה. בתכנית קורס הבישול תכינו: חביצת זבדה, זיקוק חמאה וגיבון גבינה, חביתים, צפיחית בדבש, נזיד עדשים, לחם יחזקאל, דובשנין, עלי אזוב מטוגנים, סלט מרורים, ריפות, רקיקים, […]

http://tiulim.net/%d7%9e%d7%a1%d7%a2-%d7%91%d7%a2%d7%a7%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%a2%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%a9%d7%9b%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a8%d7%a5-%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c/

תגובות